Wie maken Het Hof?

HHVC_Partners

Het Hof wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal partners.

Hoofdpartners zijn Overvecht Vastgoed, StadmakersfondsOverMorgen en Gemeente Utrecht.

Het ontwerp van Het Hof is van de hand van architect en stedenbouwkundig ontwerper Charlotte Ernst (Fase 1, Fase 2 en Fase 3) en landschapsarchitect FLUX (Fase 1). RHAW Architecture (Fase 1) en Dynamo Architecten en Alessandro Zena (Fase 2 & Fase 3) zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de paviljoens. Een groot deel van de circulaire materialen die we hebben gebruikt in de bouw van Het Hof komen vanuit Buurman Utrecht en Gebruikte Bouwmaterialen.

Het Hof is partner van Cirkelstad en werkt samen met Hogeschool van Utrecht, Utrecht Sustainability Instituut en Erfgoed Werkspoor Utrecht aan een creatief circulair Werkspoorkwartier.

Het Hof van Cartesius Coöperatieve Vereniging U.A. bestaat uit 40 Hofleden waarvan de meeste tevens huurder zijn van werkruimte binnen Het Hof.

Het bestuur van de coöperatie bestaat uit Bianca Ernst (zakelijk leider / penningmeester), Charlotte Ernst (creatief leider / voorzitter) en Simone Tenda (PR & marketing / secretaris).

Het Hof van Cartesius is mede mogelijk dankzij een subsidie van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) Kansen voor West II, dat gericht is op het versterken van de regionale concurrentiekracht en het vergroten van de werkgelegenheid.