Wie maken Het Hof?

HHVC_Partners

Het Hof wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal partners. Hoofdpartners zijn, Overvecht Vastgoed, OverMorgen en Gemeente Utrecht.

Het ontwerp van Het Hof is van de hand van architect en stedenbouwkundig ontwerper Charlotte Ernst en landschapsarchitect Gerwin de Vries (LINT Landscape Architecture). RHAW Architecture is verantwoordelijk voor het ontwerp van de paviljoens. Een groot deel van de circulaire materialen die we hebben gebruikt in de bouw van Het Hof komen vanuit Gebruikte Bouwmaterialen.

Het Hof is partner van Cirkelstad en werkt samen met Hogeschool van Utrecht, Utrecht Sustainability Instituut, Eneco en Erfgoed Werkspoor Utrecht aan een creatief circulair Werkspoorkwartier.

Bestuur: Bianca Ernst (zakelijk leider / penningmeester), Charlotte Ernst (creatief leider / voorzitter) en Simone Tenda (PR & marketing / secretaris).

Het Hof van Cartesius is mede mogelijk dankzij een subsidie van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) Kansen voor West II, dat gericht is op het versterken van de regionale concurrentiekracht en het vergroten van de werkgelegenheid.

 

team_hhvc