Agenda

Op Het Hof van Cartesius worden wekelijks workshops georganiseerd door onze creatieve makers. Daarnaast organiseren we ook af en toe een festival of concert. Bijna iedere maand doen we een sociale activiteit voor de buurt.

Een actuele agenda vind je hier.

Agenda Het Hof van Cartesius

Zomer op het Hof
Helaas geen Hof der Zotheid vanwege de huidige maatregelen. Maar we gaan er toch een zotte zomer van maken, we hebben immers niet voor niets zo’n prachtige tuin.

We gaan de krachten bundelen met verschillende ondernemers van het Hof en gaan een aantal dagen in de zomervakantie verschillende kleine pop-up evenementen organiseren. Zo is die thuisvakantie nog niet zo’n gek idee!
Koop tickets voor losse onderdelen via de Hof Evenementen Kiosk, of direct bij het Hoflid wat de activiteit aanbied. Kijk bij de Zomer op Het Hof evenementen voor meer informatie.
Workshops voor kinderen zijn er iedere week! Check de agenda van Professor Loep , zoals bijvoorbeeld Tinkeraars (open werkplaats) op woensdagmiddag en Club Kunstlab op maandagmiddag.

Wil je leren timmeren en maken? Bij Buurman Utrecht kun je iedere maand een workshop of cursus volgen. Check de agenda van Buurman voor het actuele aanbod.

Bij De Brakkerij leer je brouwen en bakken. Check de agenda van de Brakkerij voor het huidige cursusaanbod!

Heb je een activiteit en wil je graag aansluiten bij een evenement? Neem dan contact op met info[at] hofvancartesius.nl.

 FreakshowEscape_HofderZotheid-0133